SOCIALMENT RESPONSABLE

A Glass respectem tota la cadena de producció, pagant preus justos i tractant amb dignitat a les persones treballadores. (Preu del vi i implicació dels agricultors).

No només complim la legislació mediambiental, sinó que també la promocionem amb els nostres propis productes i la demanem als nostres proveïdors.

Promovem accions per crear riquesa i millorar la situació de la zona on ens trobem.

ECO-FRIENDLY

Les llaunes d’alumini de Glass estan fetes en un 70% d’alumini reciclat i són 100% reciclables (el vidre només el 23%).

El seu pes és d’un 40% menys que el del vidre i ocupen molt menys espai, reduint d’aquestes dues grans ma- neres les emissions de CO2 durant el seu transport (petjada de carboni) i sent altament més responsables amb el medi ambient.

AGRICULTURA SOSTENIBLE

A Glass considerem la manera de tractar les nostres vinyes, els camps i el nostre ecosistema.

Els agricultors estan molt compromesos amb el territori, el medi ambient i la manera de tractar les vinyes.

Per aquest motiu, és molt important per a nosaltres produir vins de manera sostenible i responsable amb el medi ambient.

Aviat tindrem una col·lecció de vins orgànics amb les marcacions Euro- pea i del CCPAE.

PER GAUDIR PLEGATS

A ningú li agrada que li serveixin una copa d’una ampolla que no se sap quanta estona porta oberta, ni que ens serveixin una copa de bombolles sense gas.

Fem-ho fàcil: cadascú pot gaudir del seu propi envàs, del seu propi vi acabat d’obrir, a temperatura correcte i sense COVID.

A més, un pot demanar vi negre i l’altre un de blanc, ja no és problema!

DISPONIBLE A PROP TEU

La nostra política comercial treballa tant el canal on-trade com el canal offtrade, permetrà una capilarització tal que els nostres consumidors ens podran trobar a qualsevol lloc a prop de casa seva: des d’un supermercat, a un ”colmado”, una benzinera…

I molts restaurants ja són clients nostres!

A Glass volem donar moments de felicitat als consumidors allà on sigui i a l’hora que sigui!

GRAN VARIETAT D'OFERTA

Pel mateix preu podeu comprar una varietat de vins en lloc d’una sola am- polla, provant així una gran varietat de vins en lloc d’un de sol.

No només és ideal per tastar diferents vins, sinó també per regalar-los.

L’oferta de Glass de vins s’anirà complementant amb nous varietals i nous packs.

La nostra gamma donarà al consumi- dor un ventall molt ampli de productes.

FÀCIL D'OBRIR

Frescor brollant amb el toc d’una pes- tanya. Així de fàcil podrem gaudir d’un vi jove de l’any, de proximitat, acabat d’obrir (mai més estarà oxidat o desga- sat com aquella copa que ens servim de la mitja ampolla que ens queda des de fa dies).

Per gaudir de Glass, no ens cal lle- vataps! Evitem el problema de no tro- bar-lo quan el necessitem!

A més, mai tindrem gust de tap (provo- cat per la bacteria TCA del suro).

FÀCIL DE REFREDAR I GUARDAR

L’alumini té una conductivitat tèrmica més alta que el vidre, cosa que signifi- ca que les llaunes de Glass es refredaran sempre més ràpidament que les ampolles quan es posen a la nevera.

Amb lo qual, estalviem energia quan refredem una llauna en vers d’una ampolla de vidre i ens és molt més fàcil d’emmagatzemar a la nevera ja que ocupa molt menys espai i ens cap a qualsevol racó.

CONTENIDOR SEGUR I PORTÀTIL

Glass és perfecte a l’aire lliure.

El seu disseny lleuger (40% més lleuger que el vidre) i elegant de les llaunes les fa perfectes per a una ex- cursió a la muntanya, un dia de platja, o fins i tot un festival de música.

Resistents als cops, fàcils d’encabir a qualsevol racó, sense perill de trencar-se i fer-nos mal, sense problemes: només les heu de posar a la nevera i llestos!

PERFECTE COM A MONO-DOSI

Una llauna de Glass és perfecte per quan arribes a casa i et ve de gust una copa de vi després d’un llarg dia de feina.

No cal que busquis l’obridor ni pateixis per aquella mitja ampolla a la nevera, amb Glass podeu tenir a disponibilitat diferents tipus de vi i escollir el que us vingui més de gust!

Amb Glass prendre una copa de vi és un moment màgic!

SENSE GUST A LLAUNA

Tal com ens demostren els estudis tècnics de laboratori i com s’ha fet palès en tastos a cegues, no hi ha dif- erència de sabors o pèrdua d’aroma en l’envàs de Glass.

Tant el material utilitzat per recobrir l’interior, com les tècniques d’envasat emprades, fan impossible cap tipus de migració de gust, a l’hora que s’impedeix l’oxidació del vi.

ZERO ESNOBISME

Tots aquells detractors de la llauna com a estri per beure poden estar tranquils: a Glass veiem la llauna com un nou tipus d’envàs, i entenem perfecta- ment que el vi s’ha de beure en copa, ara i sempre!

Això sí: entenem que, tots els incondicionals del vi o de les bombolles que es trobin a alta mar o hagin escalat un cim i ho vulguin celebrar amb una llauna de Glass també ho puguin fer!

COMPROMESOS AMB LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN

Amb un senzill codi QR a la llauna us donarem detalls de Glass: podreu geolocalitzar les vinyes i veure’n fotos, consultar les certificacions i veure com el nostre agricultor explica l’última collita en un vídeo de YouTube…

Però això no passarà només amb el començament del nostre procés de producció, sinó que podreu comprovar tota la traçabilitat del vi que teniu a la mà… increïble, oi?

Glass i Segle XXI, una aposta segura de futur!

OCI NOCTURN I CONSUM

Els consumidors que es troben a un bar de nit o a una discoteca i volen prendre una beguda però troben que els destil·lats són massa forts i la cervesa infla, ara tenen la solució: els oferim poder gaudir d’un vi refrescant, amb molt menys alcohol que un des- til·lat i molt més lleuger i elegant que una cervesa.

Això sí, a Glass sempre recomanem el consum responsable, per això els nostres envasos són l’equivalent d’una copa i escaig.

EMPRESA SOLIDÀRIA

D’acord amb els nostres valors, Glass no és res si no aporta al món el que el món li aporta, és per això que som una empresa solidària que col·labora amb un tant per cet dels seus ingressos anuals en una causa solidària o en vàries (associacions, la marató…).

Aquest any fundacional i sobretot de pandèmia hem cregut convenient col·laborar amb la Marató de TV3 aportant contra el COVID-19