Glass Canned Wines al 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya

ilanova i la Geltrú va acollir, la setmana passada el Primer Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. Joan Anton Romero, fundador de Glass Canned Wines, va fer una ponència sobre els nostres productes i la importància d’una estratègia de màrqueting adequada per un producte que és completament nou al mercat.

El congrés comptava amb la participació d’Ametller Origen, Estrella Damm, HORECA, Cudié, Gallina Blanca, Novell o Cabprabo entre d’altres.

Molts ponents van apostar per la defensa de packagings biodegradables i respectuosos amb el medi ambient. Es va donar un èmfasi mportant en mesures per ajudar a prevenir el canvi climàtic, i com aquest pot afectar costos i l’acceptació per part del públic i com proposar millores.

Glass Canned Wines va parlar de la seva estratègia com a start-up, que va esdevenir durant el confinament i de quina entrada pot tenir al mercat un producte que fins ara no hi era.

Es va esmentar la importància de donar noves opcions per la compra del vi que poden proporcionar beneficis als consumidors així com els avantatges que pot tenir una llauna envers una ampolla.